Hotel Tobaco
European Property Awards World Travel Awards
Przyjazd 25 cze' 17
Wyjazd 26 cze' 17

Rezerwuj TANIEJ! RABAT 10%

TripAdvisor

10.10.2016

Uroczysta gala "Łódzkie Nagrody Kulinarne"

W czwartek, 29 września, w łódzkim Hotelu Tobaco odbyła się uroczysta gala, w trakcie której przedstawiono laureatów w dziesięciu kategoriach: Najlepsza Restauracja, Najlepsza Kawiarnia, Najlepsza Restauracja Tematyczna, Najlepszy Szef Kuchni, Najlepsza Obsługa, Najlepszy Kelner, Najlepsza Cukiernia, Piekarnia lub Lodziarnia, Najlepszy Wystrój, Ambasador Łódzkiej Gastronomii oraz Najlepsza Restauracja – Nagroda Publiczności. 

 

Zwycięzców w pierwszych 9 kategoriach wybierali jury, w którego skład weszły osoby związane z łódzką gastronomią i miłośnicy jedzenia: Agnieszka Danowska – rzecznika prasowa Manufaktury, wieloletnia dziennikarka kulinarna łódzkiej Gazety Wyborczej; Magda Klimczak – łódzka fotografka kulinarnej, autorka bloga Dare to Cook; Damian Marchlewicz – pochodzący z Łodzi szef kuchni, zwycięzca czwartej edycji programu Hell’s Kitchen; Maciej Nowicki – dziennikarz portalu Winicjatywa, znawca i miłośnik wina, jedzenia i łączenia jednego z drugim oraz Iza Borowska i Agata Zarębska – autorki portalu Jemy w Łodzi, na co dzień zajmujące się doradztwem dla gastronomii.

Laureata Nagrody Publiczności wybrali w głosowaniu łodzianie i czytelnicy portalu JEMY W ŁODZI.

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij